SÓC. I Festival de Dansa Urbana i Fusió

Finalitzat
Primer semestre 2022
dissabte, 2 d’abril | 19:30 h
Compartir

El festival SÓC és una plataforma on les companyies de dansa amateurs o semiprofessionals mostraran al públic l’essència dels seus joves ballarins i ballarines, tot donant a conèixer la seva tasca artística. Actualment, en el nostre territori hi ha una manca de plataformes d’aquestes característiques, per això creiem que aquest format és una gran oportunitat per a totes les companyies de dansa emergent de Catalunya.

La primera edició del festival SÓC comptarà amb la presència d’una gran varietat de companyies de dansa amateurs i semiprofessionals d’arreu del territori. Fusionant danses urbanes amb altres estils, com la dansa contemporània o el lindy hop, el públic podrà gaudir de l’art de totes aquestes joves companyies:

Fabulous Funkers, Dreamers, Cia juvenil La Quarta Paret, Be human then dancer, SN Company, Art District circle crew, La Nau Oliva, Pops Crew, The WONDERS, El corredor darena (jove cia de l’EMDC), KiDancers, Tempo Centre de Dansa, Komorebi i Joves EMDC.

A més, la clausura de la primera edició del festival SÓC anirà a càrrec de la companyia professional de danses urbanes Cia ROOTS, dirigida per la ballarina i coreògrafa Ruth Prim.

Dissabte
02
abr
Des de
10 €
Finalitzat