Gisele Jackson & The Shu Shu’s Trio

Black Music Festival

Finalitzat
Divendres 18 de març | 20:30 h

Espectacle inclòs dins l'abonament T5.

El Black Music porta a l'Espai Ter una de les veus afroamericanes més rellevants de l'actual escena de jazz, blues i funk

La cantant Gisele Jackson és una de les veus més rellevants de la música afroamericana, una artista que va iniciar la seva carrera en l’àmbit del soul clàssic i va saltar a la palestra quan Ray Charles la va incorporar a la seva banda. Donna Summer i James Brown també van comptar amb la seva veu. 

Nascuda a Baltimore, Giselle Jackson ha fet gires per Àsia, Amèrica, Europa i Àfrica, i ha cantat als clubs més importants dels EUA. Fins i tot, ha actuat en cerimònies de Hollywood i en actes com la presa de possessió del president Bill Clinton. La revista Billboard la va descriure com una “diva” arran de l’enregistrament del classic Love Commandments, amb el qual va arribar a les llistes d’èxits. 

A l’Espai Ter i en el context del Black Music Festival actuarà en companyia dels Shu Shu’s Trio, banda formada per destacats músics del jazz, el blues, el funk de l’escena actual, amb una dècada d’experiència i amb col·laboradors de la talla de Ray Gelato i Sharon Jones, entre d’altres.

 

Intèrprets

Gisele Jackson veu

David Wilkinson guitarra

Abel Boquera orgue

Caspar St Charles bateria

Divendres
18
mar
Des de
12 €
Finalitzat

Activitats relacionades

Maria Arnal i Marcel Bagès Comprar
Primer semestre 2022
Maria Arnal i Marcel Bagés
10 anys del festival ÍTACA, Cultura i Acció
28.05.22 | 21:00 h
Auditori Teatre Espai Ter
Música