Una teràpia integral

Amb Roger Coma, Àngels Gonyalons, Abel Folk i Andrea Ros

Finalitzat
Divendres 22 d'abril | 21:00 h

Espectacle inclòs en l'abonament T5.

Un curs per fer pa amb un sistema d'aprenentatge heterodox en què els alumnes es confessen, ploren, riuen, criden i s'alliberen

En Toni Roca fa més de deu anys que imparteix un curs intensiu de quatre setmanes per aprendre a fer pa. Hi ha poques places i bufetades per apuntar-s’hi. El mètode parteix d’una simple i estranya premissa: “Per fer un bon pa, no cal tenir la millor farina o el llevat més fresc, per fer un bon pa, cal estar bé amb un mateix.” Així de simple. Una crosta poc cruixent pot significar problemes laborals, una molla molt densa pot significar una crisi de parella, un pa insuls solament pot ser producte d'una vida sexual insatisfactòria. Si vols fer un bon pa, primer has d’arreglar allò que en la teva vida no funciona. Un curs amb un sistema d'aprenentatge heterodox en què els alumnes es confessen, ploren, riuen, criden i s'alliberen.

Una teràpia integral és una comèdia que posa en qüestió la nostra necessitat de creure en alguna cosa. El retrat d’una societat que presumeix d’haver matat la religió, però que té encara la necessitat obsessiva de tenir fe en alguna cosa que ens ajudi a trobar sentit a les nostres caòtiques vides, encara que s’aferrin a allò que sembla del tot absurd.

 

 Autoria, direcció i repartiment

Escrit i Dirigit: Cristina Clemente i Marc Angelet

Repartiment
Abel Folk

Andrea Ros

Roger Coma

Àngels Gonyalons

 

Durada: 90 minuts

 

Divendres
22
abr
Des de
12 €
Finalitzat