Concert de Reis: Desconcerto

amb Jordi Purtí i Orthemis, Nova Orquestra de Cambra de l'Empordà

Finalitzat
Setembre-Desembre 2021
Dissabte 08 de gener | 19:00 h
Compartir
Afegir al calendari

Una experiència de teatre gestual i música en moviment divertida i “desconcertant”

Us proposem gaudir d’una experiència única amb el concert de tarda de Reis, dins del Cicle de Nadal, ple d’humor i de complicitats amb l’orquestra Orthemis, la Nova Orquestra de Cambra de l’Empordà: un concert certament desconcertant.  

S’obre el teló i corre el pànic en l'escenari. Teatre ple?! Els músics, sorpresos, consulten entre sí. És l'hora! Un frenesí de ritmes es deslliga a la sala. Melodies i danses que provenen d’arreu del món. Un ventall eclèctic i dinàmic per presentar cadascun dels artistes que conformen el variat grup: un veterà armeni, una cubana que desprèn el Mar Carib, una cantant d'òpera ucraïnesa, un artista marcial coreà, un sorrut rus-uzbek, paella valenciana, un bullit madrileny, pop a la gallega i pa amb tomàquet català. La festa ha començat! 

El director apareix. Arriba tard i no sap on s'ha ficat... S'inicia el concert i arrenca un estira-i-arronsa entre els incontrolables músics i el seu líder, que desemboca en esgotadores persecucions, històries d'amor que dividiran a l'orquestra, música amb ampolles i màquines d'escriure, pop, hip hop i fins a un comandament a distància que robotitza els intèrprets, tot això acompanyat de la més popular música de Vivaldi, Mozart, Beethoven, Grieg o Michael Jackson, entre altres grans. 

Teatre gestual i música en moviment. Fusió de conceptes. Una aposta per apropar al gran públic la música clàssica a través d'una experiència única. 

Després de l'irresistible èxit internacional que ha portat Concerto a Tempo d'Umore des de Mèxic fins a la Xina i per mitja Europa, Jordi Purtí i la NOCE tornen amb Desconcerto, el seu segon espectacle made in Orthemis (Orchestral and Theatrical Miscellany), amb tota la comèdia de sempre. 

Durada: 75 minuts sense pausa

Paquet de Nadal (inclou els concerts d’any nou i de reis): 29 € 

Dissabte
08
gen
Des de
19 €
Finalitzat