Ludwig. Mazoni

Beethoven i Mazoni junts en concert

Finalitzat
Setembre-Desembre 2021
Diumenge 31 d'octubre | 19:00 h

Concert d’estrena del III Premi Espai Ter de Música 

Jaume Pla “Mazoni”, cantautor més que consolidat de la Bisbal, ens ofereix un concert imprescindible de la temporada de l’Espai Ter: l’estrena del seu darrer projecte musical, Ludwig, treball que ha estat guardonat amb el III Premi Espai Ter de Música 2021. 

Ludwig és una proposta singular i innovadora creada a partir de la música de Ludwig Van Beethoven (1770-1827) que ha servit d’inspiració a Mazoni per elaborar deu noves cançons d’un CD que també es podrà adquirir després del concert. 

A més dels músics habituals del cantautor, en aquest projecte se suma a la banda el que podríem definir com un membre fantasma, arribat del més enllà. Ni més ni menys, que Beethoven. I és que l’obra del compositor alemany esquitxa tot el nou projecte de Mazoni, introduint-se a cadascuna de les cançons a base de samplers i referències musicals diverses. Les noves cançons de Mazoni s’han construït a partir de fragments deconstruïts i reorganitzats de l’obra del mestre, que s’integra amb naturalitat en un nou context on governa la cançó i el joc musical esdevé a la vegada repte i aventura.

La producció del projecte compta amb dos segells  que s’han posat d’acord per impulsar plegats aquest treball: Bankrobber i Seed Music, a més els ajuts de suport a la creació de La Marfà-Centre de creació musical. 

 

Diumenge
31
oct
Des de
10 €
Finalitzat