El abrazo

amb María Galiana

Comprar
Des de
14 €
Dissabte 30 d'octubre | 20:30 h

Una comèdia entranyable que ens fa reflexionar sobre la igualtat i la tolerància

L’Espai Ter acollirà l’estrena a Catalunya d’El Abrazo, una obra de teatre entranyable interpretada per la popular actriu María Galiana, que actua per primera vegada a Torroella. 

La Rosa i en Juan, tots dos d’edat avançada i antics amants, es retroben i abracen després de gairebé tota una vida en la que el desig pel fill que mai varen tenir es manté viu. Aquell mateix dia apareix un home feliç a la porta de la Rosa, és un somni impossible o és realitat?


Christina Herrström, l’autora de l’obra, va néixer a Estocolm l’any 1959. La narrativa, la música, la ràdio, la televisió,  el teatre y el cinema han omplert la seva vida. Ferma defensora de la igualtat, crea
El Abrazo un text teatral insòlit i màgic, d’una gran volada poètica que ens col·loca de cop davant la crueltat que provoca el rebuig al què és diferent. Estem preparats per rebre un regal del destí i abraçar-lo sense por? Christina Herrström posa a prova amb humor i bones dosi d’acidesa, la nostra sovint adormida capacitat d’estimar. 

Intèrprets:

María Galiana
Juan Meseguer

Jean Cruz

Autora: Christina Herrström

Versió i direcció: Magüi Mira
 

 

Dissabte
30
oct

Activitats relacionades

Asesinos todos Comprar
Setembre-Desembre 2021
Asesinos todos
Carlos Sobera, Neus Asensi, Elisa Matilla, Àngel Pardo
04.12.21 | 20:30 h
Auditori Teatre Espai Ter
Teatre
Histònia d'un senglar Comprar
Setembre-Desembre 2021
Història d'un senglar (o alguna cosa de Ricard)
Temporada Alta
11.12.21 | 20:30 h
Teatre