Ni rastre de qui vam ser

El retorn de Faixedas i Xuriguera als escenaris

Finalitzat
Setembre-Desembre 2021
dissabte, 28 d’agost | 20:30 h
Compartir

Fel Faixedas i Carles Xuriguera tornen als escenaris 

Després de 10 anys del seu últim espectacle, Carles Xuriguera i Fel Faixedas tornen a l’escenari per recuperar la seva essència, el seu clown, la seva peculiar manera de fer i de dir.  

Amb la pandèmia els teatres han quedat buits. El govern necessita personal autònom per cobrir les places de vigilant d’escenari qualificat. Una nova professió que es va crear quan aparegué la llei orgànica Cultura/21 i la necessitat de tenir els escenaris lluny de l’abast d’artistes, activistes, comediants i gent de l’antiga cultura en general. El vigilant d’escenaris qualificat procura que no passi res. Mai. Tal com mana la llei.

Faixedas i Xuriguera són dos vigilants d’escenari qualificats i autònoms. Han estat contractats per el govern vigent. Passen les hores de la seva feina recordant el passat quan encara ells aspiraven a tenir una certa personalitat dins el món cultural, vivint un present de buidor i desesperança i projectant un futur d’una lluminositat més que improbable. I així els veiem, un dia com avui, que un error fa que el teatre sigui ple o gairebé.

 

Intèrprets: 

Fel Faixedas i Carles Xuriguera

****Les entrades per aquesta funció es posaran a la venda el 10 d'agost.

Dissabte
28
ago
Des de
11 €
Finalitzat