Off Stage

English Theatre Company

Finalitzat
Gener-juny 2021
Dijous 13 de maig | 11:15 h

Off-Stage is a highly entertaining comedy soap based upon, well… us. It is a fictionalised, highly comic play which looks at the mad, ridiculous, silly, sometimes glorious, touching, moving, absurd events that can happen to a group of young actors thrown together to perform a series of plays throughout Europe. What happens off-stage after the play is finished.

As with any soap, in Off-Stage everything is heightened: there are tears, laughter, disbelief, as we watch our actors wander from one adventure to another. Some of the events are true, many are enhanced for comic effect, and some are just made up. We’ll never tell you which part is which.

Off-Stage is a new play in our home style; caring, involving and funny.

English Theatre Company

És una companyia de teatre de gira professional; amb més de 25 anys d’experiència oferint jocs d’anglès originals a estudiants d’anglès de totes les edats i nivells: per a primària; secundària; estudiants de secundària i adults.

VEURE WEB

Volem proporcionar un  teatre en anglès divertit i gratificant adequat artísticament, lingüísticament i temàticament a l’edat del nostre públic.

Sempre som conscients que en qualsevol actuació sempre tenim dos públics; els estudiants que volen gaudir i els professors que volen que l’esdeveniment valgui la pena educativa.

Els nostres actors són actors professionals de parla nativa i estan formats per adaptar-se i variar la seva actuació segons les reaccions del públic.

Les obres de teatre estan preparades per durar aproximadament 50 minuts a una hora. El temps de funcionament exacte depèn del públic, ja que el nostre teatre és interactiu.

Les nostres actuacions estan dissenyades per ser adaptables a qualsevol lloc. Tot el que necessitem és una zona d’actuació en un espai adequat a la mida del públic on es pugui asseure còmodament i veure i escoltar els actors.

Cada obra inclou el seu propi paquet de recursos, que conté material de preparació per utilitzar abans de la representació, així com un treball de seguiment posterior.

L’ETC ha escrit i produït 45 obres de teatre originals, que fins ara han estat vistes per més de 2.000.000 de persones en més de 15.000 representacions a tot Europa.