A Day in the Life of Billy Fibber

English Theatre Company

Finalitzat
Gener-juny 2021
Dimecres 12 de maig | 11:15 h

1r i 2n d’ESO

Aquesta és la història de Billy, un noi jove amb una imaginació molt viva. La majoria de les vegades Billy se sent amenaçat o avorrit. Intenta mantenir la pau, per no deixar-se fer cas: és per això que probablement s’avorreix tan sovint. Està assetjat a l'escola i és hostatjat a casa. L’única fuga de Billy és la seva rica vida fantàstica on s’imagina que és l’estrella, l’únic heroi romàntic, el valent cavaller modern valent que pot, d’alguna manera, conquistar el cor de Beth a la nova noia de la seva classe que, com que és nova, Billy pensa que ella no sabrà el patètic que és.

English Theatre Company

És una companyia de teatre de gira professional; amb més de 25 anys d’experiència oferint jocs d’anglès originals a estudiants d’anglès de totes les edats i nivells: per a primària; secundària; estudiants de secundària i adults.

VEURE WEB

Volem proporcionar un  teatre en anglès divertit i gratificant adequat artísticament, lingüísticament i temàticament a l’edat del nostre públic.

Sempre som conscients que en qualsevol actuació sempre tenim dos públics; els estudiants que volen gaudir i els professors que volen que l’esdeveniment valgui la pena educativa.

Els nostres actors són actors professionals de parla nativa i estan formats per adaptar-se i variar la seva actuació segons les reaccions del públic.

Les obres de teatre estan preparades per durar aproximadament 50 minuts a una hora. El temps de funcionament exacte depèn del públic, ja que el nostre teatre és interactiu.

Les nostres actuacions estan dissenyades per ser adaptables a qualsevol lloc. Tot el que necessitem és una zona d’actuació en un espai adequat a la mida del públic on es pugui asseure còmodament i veure i escoltar els actors.

Cada obra inclou el seu propi paquet de recursos, que conté material de preparació per utilitzar abans de la representació, així com un treball de seguiment posterior.

L’ETC ha escrit i produït 45 obres de teatre originals, que fins ara han estat vistes per més de 2.000.000 de persones en més de 15.000 representacions a tot Europa.

 

Dimecres
12
mai
11:15 h
 
Des de
5,5 €
Finalitzat