The Doorman

English Theatre Company

Nick és un jove de 12 anys que li agraden molt les pel·lícules.

Li agrada mirar-les i realment, li agrada fer-los. Sempre porta una càmera antiga que li va donar el seu pare. Sempre està buscant alguna cosa interessant per filmar; alguna història interessant.

Un dia el troba. Coneix el porter (the doorman).

El porter és l’home amb totes les portes, de tots els tipus que pugueu imaginar. Cada porta porta a Nick a un lloc diferent amb una aventura diferent en un tipus de pel·lícula diferent. A Nick li encanta fins que decideixi que li agradaria tornar a casa. Ara com ho fa?

The Doorman és una història d'aventura altament interactiva, còmica, on el públic està directament involucrat en les escapades de Nick.

English Theatre Company

És una companyia de teatre de gira professional; amb més de 25 anys d’experiència oferint jocs d’anglès originals a estudiants d’anglès de totes les edats i nivells: per a primària; secundària; estudiants de secundària i adults.

VEURE WEB

Volem proporcionar un  teatre en anglès divertit i gratificant adequat artísticament, lingüísticament i temàticament a l’edat del nostre públic.

Sempre som conscients que en qualsevol actuació sempre tenim dos públics; els estudiants que volen gaudir i els professors que volen que l’esdeveniment valgui la pena educativa.

Els nostres actors són actors professionals de parla nativa i estan formats per adaptar-se i variar la seva actuació segons les reaccions del públic.

Les obres de teatre estan preparades per durar aproximadament 50 minuts a una hora. El temps de funcionament exacte depèn del públic, ja que el nostre teatre és interactiu.

Les nostres actuacions estan dissenyades per ser adaptables a qualsevol lloc. Tot el que necessitem és una zona d’actuació en un espai adequat a la mida del públic on es pugui asseure còmodament i veure i escoltar els actors.

Cada obra inclou el seu propi paquet de recursos, que conté material de preparació per utilitzar abans de la representació, així com un treball de seguiment posterior.

L’ETC ha escrit i produït 45 obres de teatre originals, que fins ara han estat vistes per més de 2.000.000 de persones en més de 15.000 representacions a tot Europa.

 

Dimarts
11
mai
09:45 h
 
Des de
5,5 €