Esperando a Godot

Samuel Becket

Suspès
Diumenge 15 de novembre | 19:00 h
ESPERANDO A GODOT
ESPERANDO A GODOT

Un magnífic absurd de la mà del director Antonio Simon


Godot és molt més que una obra de teatre o que un clàssic del segle XX. Godot forma part de la imaginació col·lectiva. La força, l’humor, la poesia, la tendresa, el dolor, el riure que ens transmet aquesta obra, metàfora de la vulnerabilitat i del coratge del ser humà, encara són vigents.
 

L’escriptor Samuel Beckett (1906-1989) va definir aquesta obra com horriblement còmica.
Dos amics, gairebé germans, formen una estranya parella. Mentre esperen parlen, juguen, discuteixen, es desafien, es reconcilien i s’estimen. Arriba una altra parella, encara més estranya, i el joc es diversifica. Godot no arriba però sí que arriba el seu emissari.
Humanitat a dojo en personatges desemparats, errants, que no recorden que l'èsser humà, fins i tot en situacions molt difícils, és capaç d’aixecar-se. I si no pot aixecar-se, com a mínim farà com fa Estragón al final de l’obra: es tornarà a posar els pantalons que, a falta de cinturó, es lligarà amb una humil corda.

REPARTIMENT
Pepe Viyuela
Alberto Jiménez
Juan Díaz
Fernando Albizu
Jesús Lavi

EQUIP ARTÍSTIC I TÈCNIC
Autor: Samuel Beckett
Direcció: Antonio Simón
Disseny d’escenografia: Paco Azorín
Disseny d’il·luminació: Pedro Yagüe
Vestuari: Ana Llena
Espai sonor: Lucas Ariel Vallejos
Ajudant de direcció: Gerard Iravedra
Productor: Jesús Cimarro

Les entrades d'aquest espectacle es posaran a la venda properament. Podeu fer una prereserva de les vostres entrades a través d'aquest formulari. Us enviarem un correu electrònic 48 hores abans de posar les entrades a la venda perquè pogueu comprar de manera anticipada.