Premi Espai Ter 2021

MAZONI 'LUDWIG'

LUDWIG

Ludwig, inspirat en l’obra de Beethoven, és un treball innovador d’una creació que parteix de la música d’un dels grans de la música clàssica: el compositor Ludwig Van Beethoven (1770-1827) fet que suposa també una nova mirada oberta, sincera i de risc per part de Jaume Pla Mazoni.

 L’inconformisme s’està revelant fa temps com una peça clau en l’ADN de Jaume Pla, i aquesta vegada la tombarella musical que ha realitzat és realment sorprenent. A més dels músics habituals de Mazoni, en aquest projecte suma a la banda el que podríem definir com un membre fantasma, arribat del més enllà. Ni més ni menys que Ludwig Van Beethoven. I és que l’obra del compositor alemany esquitxa tot el nou projecte de Mazoni, introduint-se a cadascuna de les cançons a base de samplers i referències musicals diverses. Les noves cançons de Mazoni s’han construït a partir de fragments deconstruïts i reorganitzats de l’obra del mestre, que s’integra amb naturalitat en un nou context on governa la cançó i el joc musical esdevé a la vegada repte i aventura.

Cliqueu sobre la portada per escoltar el disc sencer

El preu de venda del CD és de 15€ més despeses d’enviament. En el cas d’estar interessats envieu-nos un correu electrònic a info@espaiter.cat

COMPRAR

 

MAZONI

Aquest és el desè disc d'una rica i diversa carrera musical de l'artista empordanès, autor de temes ja clàssics com Eufòria, No tinc temps o A.I.L.O.D.I.U. i protagonista d'experiències singulars com la mítica gira dels 31 dies. Jaume Pla és l'ànima d'un grup que actualment completen Alix Bou (bateria), Miquel Sospedra (baix) i Adrià Bravo (piano).

https://bankrobber.net/artist/mazoni/