Premi Espai Ter 2018

IN CRESCENDO

Premi Espai Ter 2018

INESPERAT

Diuen que les millors aventures són les que no es busquen, les que sorgeixen quan menys t’ho esperes… Aquest disc és el resultat d’una aventura inesperada.

Vam despenjar un telèfon que sonava. Paraules creuades, mirades d’atenció. Una sorprenent notícia ens canviaria els rostres en qüestió de segons. Nosaltres, In Crescendo, guanyadors del Premi Espai Ter! I així, entre xiscles i abraçades, vam començar a imaginar el disc, amb la il·lusió de qui obre un regal embolicat.

Precisament aquesta emoció viva, tan inesperada com ardent, ens ha dut a crear la música que sentireu. Ara, les cançons són vostres: són bitllets de tren en diferents direccions, a la recerca d’aventures tan increïbles com la nostra.

Agraïts i il·lusionats, presentem aquest INESPERAT regal, una picada d’ullet del destí.

Temes

1 Judit Neddermann

2 El patio - Pablo López

3 País petit - Lluís Llach

4 Sous le ciel de Paris - Hubert Giraud

5 Vespre - Els Pets

6 Vestida de nit - Glòria Cruz i Càstor Pérez

7 Monsieur Cousteau - Els Amics De Les Arts

8 Boig per tu - Sau

9 Amar pelos dois - Luisa Sobral

10 El got mig ple - Manu Guix

 

El preu de venda del CD és de 15 € més despeses d’enviament. En el cas d’estar interessats envieu-nos un correu electrònic a info@espaiter.cat

COMPRAR

IN CRESCENDO

In Crescendo va néixer la primavera del 2014. Units per la il·lusió i les ganes de créixer, de seguida vam plantejar-nos objectius. Ens vam presentar al càsting de la segona edició del concurs de TV3 Oh Happy Day! i ningú no ho hagués dit llavors: en vam resultar guanyadors!

Així va arrencar la història musical del grup. Ens vam presentar al món amb el nostre primer disc ‘Som In Crescendo’ (2015), que ens va portar de gira a Catalunya, Balears i Europa en més de cinquanta concerts, passant per cartells com el del Festival de Cap Roig i el Festival Grec de Barcelona.?

El segon espectacle va arribar a l'hivern de 2015, acompanyats de l'Orquestra de Cambra de Granollers. Un concert especial que reunia més de 25 músics sobre l'escenari i que al 2016 va prendre forma de DVD musical.

Aquesta cursa de fons sense interrupcions va continuar amb un segon disc i espectacle: 'ÍNFIMIT' (2017): un viatge a la infantesa des de la perspectiva d'un adult. Ser grans sense deixar de ser petits.

Després de tres gires de concerts arreu del país i diverses col·laboracions amb artistes (com Mishima, Damaris Gelabert, Gemma Humet, Manu Guix...), tenim el privilegi de rebre el Premi Espai Ter, gràcies al qual hem gravat un tercer disc: 'Inesperat' (2018). Aquest tercer àlbum arriba en en un moment clau de consolidació i creixement i tot just comença a rodar per teatres i auditoris.

Amb pocs anys de vida podem explicar moltes més coses de les que mai havíem imaginat. Però no ens aturem: la innovació, la superació i la creativitat són els motors que ens fan avançar.

www.increscendo.cat