Mecenatge

Mecenatge
L'Espai Ter acull les organitzacions que amb la seva col·laboració ajuden a impulsar els projectes culturals i artístics de l’equipament.
L'Auditori Teatre Espai Ter possibilita tres fòrmules de mecenatge: Mecenes Principal Mecenes Associat i , Mecenes  Amic

Mecenes Principal
Destinat a organitzacions que vulguin associar-se de forma continuada a l’Auditori Teatre Espai Ter i donar suport a tota la programació de les dues temporades anuals. Aquesta modalitat permet utilitzar les sales de l’equipament de manera gratuïta dos cops a l’any per a reunions, gales, sopars d’empresa, etc.

Mecenes associat
Destinat a organitzacions que vulguin associar-se de forma específica a l’Auditori Teatre Espai Ter i recolzar una de les dues temporades de la programació estable.

Aquesta modalitat permet utilitzar les sales de l’equipament de manera gratuïta un cop a l’any per a reunions, gales, sopars d’empresa, etc.

Mecenes amic
Destinat a empreses i entitats que vulguin associar-se de forma específica a l’Auditori Teatre Espai Ter i vulguin recolzar un gènere artístic, un cicle concret o una activitat d’una o de les dues temporades anuals.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR