facebooktwitterblog
Els espais

L’Espai Ter és un equipament concebut per atendre una gran diversitat funcional amb múltiples combinacions que permeten adaptar-lo, amb èxit, a qualsevol tipus d’activitat.

Disposa de wifi a tot l’equipament, d’elements que permeten la mobilitat a tot l’espai per a persones amb minusvalies, lavabos adaptats per a persones amb mobilitat reduïda a cada una de les plantes. L’Espai Ter compleix totes les mesures arquitectòniques i legals per atendre qualsevol eventualitat.

A continuació us oferim una descripció dels espais amb les seves possibilitats i un resum amb dades pràctiques de tots els espais.


Planta baixa


S’accedeix a la planta baixa a través de la porta principal, sense barreres arquitectòniques.

Sala principal

Amb una capacitat per a 630 persones, amb una graderia mòbil. Disposa d’una graderia mòbil que permet modular els aforaments des de 90 fins a 630 persones.


principal1
principal2
principal3
principal4
principal5

Vestíbul

Amb una capacitat de 200 persones, ampliable fins a 400. Espai adient per a exposicions, presentacions, mostres de productes, càterings, incentius...

vestibul1
vestibul2
vestibul3
vestibul4
vestibul5

Sala + vestíbul

La sala principal i el vestíbul es poden configurar com un únic gran espai de més de 1.000 m2 apte per a tot tipus d’esdeveniments, amb les connexions adients per a la instal·lació d’estands, exposicions i tot tipus d’actes amb aforaments fins a 1.400 persones.

sala1
sala2
sala3

Primer pis


S’accedeix al primer pis per escala o ascensor.

Amfiteatre

Per a una capacitat de 150 persones. La sala principal de la planta baixa i l'amfiteatre del primer pis poden utilitzar-se simultàniament, en format de graderia, amb una capacitat màxima de 630 persones, o bé poden funcionar separadament.

amfiteatre1
amfiteatre2
amfiteatre1
amfiteatre2

Zona aïllada de treball

Espai de treball aïllat per al treball en petits grups dins de l’Espai Ter. Amb 7 sales i una terrassa interior, amb una capacitat total de 70 persones.

aillada1
aillada2
aillada3
aillada4
aillada5

Espais exteriors a peu de l’equipamentEspai exterior d’envelat

A la façana principal de l’Espai Ter s’ofereix un espai obert integrat a l’equipament ideal per a càterings a l’aire lliure, espais de trobada i tot tipus d’esdeveniments.

Per la seva posició, l’espai queda totalment aïllat de qualsevol interferència i és d’ús exclusiu per a l’activitat.

envelat1
envelat2
envelat1
envelat2

Espai obert exclusiu

A la façana sud hi ha un gran espai adaptat amb un excel·lent accés a peu i en vehicle rodat, que permet la col·locació d’un envelat amb connexió directa a l’Espai Ter.

Ideal per a fires, àpats, i en tot allò que pot complementar una activitat a l’Espai Ter.

obert1
obert2
obert1
obert2

Consulteu la fitxa resum de tots els espais

newsletter

Segueix-nos al Twitter!

😍Amb moltes ganes de veure la interpretació de @SilviaMarso al musical "24 hores de la vida d'una dona" aquest diss… https://t.co/9bl4RTyovb
Torroella de Montgrí se suma als actes de commemoració del centenari del naixement de #TeresaRebull (1919-2015) emm… https://t.co/1Kli2PKDir

Cercador web

Les galetes (cookies) utilitzades serveixen per oferir-los un servei millor. Si accepta és que hi està d'acord.