Paula, Maria, Carlota, Irene i Sara

13.05.2014

Paula Noguer, Maria Farrés, Carlota Busquests, Irene Carreras i Sara Roy són les actuals components del grup Macedònia, que actuarà aquest dissabte a l’Espai Ter. Ho faran acompanyades de Dani Coma i Ferran Martín a les guitarres, Jaume Coma a la trompeta, Pep Pastor al baix i Ignasi Llovet a la bateria. Però no estaran soles! En aquest concert també les acompanyaran la colla sardanista Montgrí 2000 i l’Associació Sardanista Continuïtat.

Macedònia porta a Torroella el seu darrer treball, Flors, 13 temes carregats d’optimisme i vitalitat. En aquest disc les 5 fruites s'atreveixen amb melodies molt més arriscades i sense complexes. Un disc que colpeja el mercat amb la cançó 'Sr. Wert' dedicada al ministre de cultura i que té cançons com 'Un, dos, coop!' encarregada per la cooperativa SUARA per promoure el cooperativisme. També hi ha una nova versió de la cançó 'Ballen' que ha rebut el .

Macedònia són des de l'any 2000 una de les bandes per a públic familiar més populars del nostre país. La formació actual és la tercera del grup des del seu origen. Primer la van formar la la Nina, la Laura, la Mariona, l’ Alba i l’ Amanda el 2003 i el segon canvi generacional es va fer el 2007 amb l’entrada de l’Aida, la Berta, la Laia, l’Èlia i la Clàudia. L’estiu del 2011 es torna a convocar un casting on aquest cop s’hi presenten 467 nenes de tot el país. D’aquestes proves en surten la Carlota, la María, l’Irene, la Paula i la Sara. Aquestes són les noves components de la banda; s’hi estaran fins el 2017.

Notícies