Paco Ibáñez i el Cor Anselm Viola aquest cap de setmana

17.06.2014

Perseguint l’objectiu de programar artistes compromesos socialment, el festival Í-TACA ha convidat Paco Ibáñez per presentar a l’Auditori Teatre Espai Ter el seu darrer disc, dedicat als poetes llatinoamericans. El concert és previst per aquest divendres, 20 de juny, a les 9 de la nit.

Es tracta d’una obra impregnada de les vivències musicals i personals de l’artista, fruit de la relació que ha mantingut durant tota la seva trajectòria amb el continent, els seus poetes, la seva música i els seus problemes socials i polítics. Una proposta única amb la qual ens ofereix una sèrie de cançons inèdites i redescobreix clàssics del seu repertori tractats amb nous arranjaments que els concedeix una nova vida.

En la veu i la música de Paco Ibáñez sonen les paraules d’Alfonsina Storni, Pablo Neruda, César Vallejo, Nicolás Guillén i Rubén Dario… cançons d’amor, de lluita i resistència, que es van enllaçant acaronades per la força de la poesia, els ritmes i els instruments. Cançons que desprenen l’ànima d’Amèrica Llatina.

D’altra banda, el Cor Anselm Viola de Torroella de Montgrí ofereix per primera vegada, a l'Auditori Teatre Espai Ter, el seu concert d'estiu. Amb més de 35 anys d'història, el Cor es troba en plena vitalitat. Dirigit des d'aquest any per María José Toledano, ens oferirà el treball que ha fet al llarg d'aquest curs amb un repertori de músiques del nostre país i d'arreu, acompanyats dels cors Niudenotes i Móndeveus, les formacions infantils i juvenils del Cor Anselm Viola. El concert està previst pel proper diumenge, 22 de juny, a les 9 de la nit.

Notícies