Obrim el blog!

28.01.2014

Benvinguts al blog de l’Espai Ter! Avui obrim el blog amb la idea de convertir-lo en el referent informatiu sobre tota l’activitat que duem a terme. I com que, de fet, el que volem és informar, començarem fent precisament això.

El primer que us volem avançar és que ben aviat farem públic un balanç del que ha estat la primera edició del Festival Harmonies, el primer festival de producció pròpia de l’Auditori Teatre Espai Ter. En els propers dies estarà disponible aquesta informació.

D’altra banda, actualment estem preparant l’inici de les activitats educatives adreçades a les escoles bressol, d’educació infantil i primària i d’educació secundària obligatòria amb propostes de teatre, música i dansa per aprendre tot gaudint d’aquests espectacles. En donarem més detalls ben aviat, també.

Finalment, us volem convidar a participar en aquest espai de comunicació, en el que podreu fer els vostres comentaris o podreu compartir tot allò que anem publicant i comentant a través de les vostres xarxes socials. Us hi esperem!

Notícies