Mr. Snow vindrà aquest setembre

10.06.2014

Després d'exhaurir les localitats en les 3 funcions de 'La Gran Ilusión' en el marc de Fimag14, aquest setembre ens torna a visitar la companyia de l'Antonio Díaz amb el primer espectacle que el va catapultar a la fama 'La asombrosa historia de Mr. Snow'. Serà el proper 27 de setembre, a les 6 de la tarda.
'La asombrosa historia de Mr. Snow' és un 'mockumentary' que narra la història d'un personatge entranyable i irrepetible. D'ell es diu que va ser l'il·lusionista més gran i més desconegut que mai ha existit. És un viatge ple de rialles i sorpresa on l'il·lusionisme, en totes les seves expressions (manipulació, grans il·lusions, màgia de prop...), serveix de pretext per explicar una commovedora faula plena d'imaginació, nostàlgia i fantasia. Un univers en el qual és possible que les papallones es toquin sense tocar-se, que la neu inundi un espai tancat i que un peix endevini el pensament d'un espectador.
Una emotiva i sorprenent història, amb grans dosis d'humor i tendresa, de mans d'un Premi Nacional de Màgia, Antonio Díaz (2008). Aquesta obra també ha rebut el Premi al Millor Espectacles Familiar '12. Antonio Díaz, el Mago Pop, l'estrella del Discovery Max ha actuat a Torroella de Montgrí en la primera edició de Fimag, en què ja va representar 'La asombrosa historia de Mr. Snow'. En aquell moment l'Espai Ter estava encara en fase de construcció. Posteriorment, Antonio Díaz i la seva companyia, ha actuat a nombrosos escenaris de teatres i platós de televisió, com la seva intervenció a la Marató de TV3. I finalment, aquest 2014 ha presentat el seu nou espectacle 'La Gran Ilusión' dins de Fimag 2014.

Notícies