L'Espai Ter explica la seva experiència de gestió en un curs sobre cultura i desenvolupament local

27.11.2014

L’Auditori Teatre Espai Ter ha estat convidat aquest dijous a explicar la seva experiència de gestió al curs “La cultura i el patrimoni en el desenvolupament econòmic local” organitzat per la Diputació de Barcelona i adreçada a tècnics i gestors culturals. L’objectiu del curs és contextualitzar la importància actual de la cultura com a estratègia de desenvolupament econòmic local i com a element per reafirmar l’identitat territorial col.lectiva així com el seu potencial.

El director de l’Espai Ter, Antoni Roviras ha exposat l'evolució des de l'inici fins a l'actualitat: els orígens, la mobilització de personal tècnic, la implicació de les entitats del territori, la resposta de la població local, les dificultats trobades i les perspectives de futur. Igualment, també ha parlat de l'impacte social i econòmic i contribució al desenvolupament econòmic local.

En la mateixa ponència, Antoni Roviras ha exposat el nou model d’organització de la cultura a Torroella, el projecte d’Anella cultural. Antoni Roviras ha compartit experiències al costat d'altres gestors culturals del país com la Fira de Tàrrega, amb la presència del seu gerent Oriol Martí, i l’Escola Folk del Pirineu.

Notícies