L’Auditori Espai Ter posseeix una acústica immillorable

Un cop realitzada la inauguració de l’equipament, el passat diumenge 14 de juliol, per part del conseller de Cultura Ferran Mascarell, divendres 19 de juliol va realitzar-se l’obertura del Festival de Música de Torroella de Montgrí a l’Auditori Teatre Espai Ter. Aquest era el primer espectacle musical amb el nou format d’Auditori, que s’hi portava a terme i de fet el tret de sortida d’un equipament de primer ordre per a Torroella de Montgrí i les comarques gironines.

La inauguració del Festival de Musica de Torroella de Montgrí, va generar molta expectació, hi havia ganes de poder estrenar l’equipament i gaudir de la proposta de l’orquestra barroca del festival, dirigida amb vibrant entusiasme per Enrico Onofri, i dos cantants catalans, la soprano Núria Rial i el contratenor Xavier Sabata, en el nou i flamant Auditori.

El públic assistent va valorar especialment, del nou Auditori, i aquest missatge ha estat recollit per diferents mitjans de comunicació, la seva excel·lent acústica, fet molt remarcable per a garantir l’èxit i projecció del equipament.

Segons paraules textuals d’Imma Merino, en la crònica del Punt Avui d’aquest diumenge: “El públic d’aquest festival sempre recordarà amb estima l’església de Sant de Genís perquè hi ha pogut disfrutar de grans experiències estètiques, però les condicions acústiques d’aquest auditori (aquesta cronista va escoltar la primera part a l’amfiteatre i va poder constatar que la sonoritat és magnífica arreu) conjuren qualsevol temptació d’enyorança.”

Imatge: ©Anna Carlota Fernàndez / FESTIVAL DE TORROELLA

Aquesta entrada ha estat escrita dins la categoria .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

seventeen − thirteen =