La sarsuela catalana més popular

Canço-amor-i-guerraVeurem una orquestra en directe i un cor de 30 cantaires interpretant la que segurament és la sarsuela catalana més popular. En aquesta versió destaquen aspectes que fins ara havien passat inadvertits: La reivindicació d’una dona que vol poder decidir per ella mateixa el seu destí i un clam a la llibertat dels pobles.

Ambientada en els convulsos anys de la Revolució francesa, té el clam a la llibertat com a fil conductor i una història d’amor que ens endinsa en un món en canvi constant.

+Sarsuela és una companyia de nova creació, formada per professionals amb experiència en el món de la lírica i del teatre, que neix amb la intenció de renovar el teatre líric català fent produccions de qualitat amb rigor musical i escènic, tot mantenint la fidelitat a l’esperit original de les obres.

Avantatges per als joves: Escena25

L’Auditori Teatre Espai Ter s’ha incorporat al programa ESCENA25, adreçat a joves d’entre 18 i 25 anys, per alsespectacles del mes de novembre. (Hotot, del diumenge 2 de novembre i Cançó d’Amor i de Guerra, del dissabte 15 de novembre, a les 9 de la nit). La Generalitat amb la col·laboració d’equipaments culturals com l’Auditori Teatre Espai Ter, ofereixun val de 25€ per poder bescanviar-lo per entrades. Aquesta promoció és limitada. Trobareu més informació a  www.escena25.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

18 + fifteen =