La producció del Teatre Lliure ‘Els dies feliços’ comença a l’Auditori Teatre Espai Ter la seva gira per Catalunya

Els-dies-feliços_bLa producció del Teatre Lliure ‘Els dies feliços’, de Samuel Becket, interpretada per Emma Vilarasau i Òscar Molina i dirigida per Sergi Belbel, iniciarà aquest cap de setmana a l’Auditori Teatre Espai Ter de Torroella de Montgrí la seva gira per teatres catalans. Després d’haver aconseguit un gran èxit de públic a Barcelona, l’obra serà des d’ara i fins el desembre a Salt, Manresa, Sant Cugat, Bescanó i Sant Feliu de Guíxols. La representació d’aquest diumenge 12 d’octubre a les 6 de la tarda a l’Espai Ter de Torroella de Montgrí serà la primera actuació de la gira que es fa a Catalunya després del Lliure i la primera també que es fa a les comarques gironines.

El director de l’Auditori Teatre Espai Ter, Antoni Roviras, ha volgut remarcar que ‘Els dies feliços’ arriba a Torroella ‘amb la idea de portar obres de referència del panorama teatral i escènic català, seguint els objectius que s’ha marcat el pla director de l’equipament’.  En aquesta línia, el dissabte 15 de novembre es podrà gaudir d’una de les sarsueles  més populars i conegudes del repertori català, ‘Cançó d’amor i de guerra’, a càrrec de la companyia + sarsuela,  ‘amb una novetat, la col·laboració del Cor Anselm Viola, que participarà en algunes de les peces de ‘Cançó d’amor i de guerra’ , ha explicat Roviras, que ha afegit que ‘això es fa sense renunciar a posar en valor obres de qualitat que es fan al territori com el premi Unim de Teatre ‘Hotot’ (2 de novembre) una obra de teatre d’humor.’

La interpretació d’Emma Vilarasau a ‘Els dies feliços’ és una de les més destacades per la crítica teatral, que qualifiquen d’excepcional i plena de matisos i en la que desplega tota la seva gamma de recursos interpretatius per mostrar una Winnie apassionada, lluitadora, burleta, pallassa, furiosa, desesperada, entre d’altres coses. També destaca el treball impecable de la direcció de Sergi Belbel.

Paral·lelament, la finalització dels treballs a la caixa escènica i la instal·lació de l’escenari modular propi, a finals de setembre, ha fet que l’auditori teatre de l’Espai Ter quedi completament habilitat per a les arts escèniques i el teatre. El nou escenari pot arribar a tenir una superfície màxima de 180 metres quadrats que es pot regular en alçada per tal d’adaptar-la a les característiques de cada espectacle donant-li versatilitat i polivalència. Fins ara, l’equipament utilitzava un escenari llogat. L’escenari s’ha completat amb tota la infraestructura escènica (càmera negra): barres, motoritzacions i teles.

Tota la programació es pot consultar al web de l’Auditori Teatre Espai Ter, www.espaiter.cat i es pot obtenir informació complementària al bloc de l’Espai Ter i a les xarxes socials, on precisament es pot seguir a Twitter #elsdiesfeliços. Les entrades de tots aquests espectacles es poden comprar directament al web de l’Espai Ter, www.espaiter.cat, on també podeu consultar els horaris de venda presencial a l’Oficina de Turisme de l’Estartit, a l’Espai Ter i a la taquilla, una hora abans de començar cada espectacle. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

eighteen + 14 =