In Crescendo presenta en exclusiva Inesperat a l’Espai Ter

El grup vocal In Crescendo, guanyadors del 1r Premi Espai Ter de música, presenten el seu tercer treball discogràfic, Inesperat, en exclusiva a l’Espai Ter de Torroella de Montgrí, divendres 28 de desembre a les nou del vespre. Al finalitzar el concert es farà l’entrega simbòlica del premi Espai Ter al grup vocal In Crescendo i es posarà a la venda el nou CD al vestíbul de l’Espai Ter.

Amb el Premi Espai Ter de música, que inicia el seu camí l’any 2018, l’Auditori Teatre Espai Ter vol aportar el nostre gra de sorra a la creació musical a l’àmbit dels Països Catalans. El Premi veu néixer també una col·lecció discogràfica pròpia: Premi Espai Ter de música.

In Crescendo – Premi Espai Ter de Música

El grup vocal In Crescendo, guanyadors del 1r Premi Espai Ter de música, presenten el seu tercer treball discogràfic, Inesperat, en exclusiva a l’Espai Ter de Torroella de Montgrí, divendres 28 de desembre a les nou del vespre.

Després de tres gires arreu del país, experiments musicals i col·laboracions amb diversos artistes del territori, In Crescendo presenta aquest tercer àlbum en un moment clau de consolidació i creixement.

En aquest treball la veu és el plat principal: a cappella en alguns temes i acompanyada d’instruments en altres. Són cançons triades minuciosament per no deixar mai indiferent el públic. Cada veu ens embolcalla en una muntanya russa d’emocions. Els arranjaments, del director Lluís Pérez Cansell, són un repte harmònic que ens fan redescobrir aquelles cançons que crèiem immutables.

El disc, gravat en directe a l’Espai Ter, amaga un gran treball vocal i compositiu. La música flueix amb tanta espontaneïtat que ens fa viatjar i somniar. El grup aconsegueix trobar el punt exacte que connecta de la forma més íntima i sincera amb qui ho escolta. Una delícia per a les oïdes, l’ànima i el cor.

INESPERAT (Seed Music, 2018)

Diuen que les millors aventures són les que no es busquen, les que sorgeixen quan menys t’ho esperes… Aquest disc és el resultat d’una aventura inesperada.

Vam despenjar un telèfon que sonava. Paraules creuades, mirades d’atenció. Una sorprenent notícia ens canviaria els rostres en qüestió de segons. Nosaltres, In Crescendo, guanyadors del Premi Espai Ter! I així, entre xiscles i abraçades, vam començar a imaginar el disc, amb la il·lusió de qui obre un regal embolicat.

Precisament aquesta emoció viva, tan inesperada com ardent, ens ha dut a crear la música que sentireu. Ara, les cançons són vostres: són bitllets de tren en diferents direccions, a la recerca d’aventures tan increïbles com la nostra.

Agraïts i il·lusionats, presentem aquest INESPERAT regal, una picada d’ullet del destí.

In Crescendo

Premi Espai Ter

Amb el Premi Espai Ter de música, que inicia el seu camí l’any 2018, volem aportar el nostre gra de sorra a la creació musical a l’àmbit dels Països Catalans.

Durant un any acollim i apadrinem un projecte musical de creació, escollit per una comissió integrada per experts de prestigi i trajectòria reconeguda. El suport es concreta en la cessió d’espais d’assaig, l’enregistrament i edició de l’àlbum, l’estrena i presentació del projecte discogrà­fic a l’Espai Ter i el suport a la gira de presentació.

El Premi veu néixer també una col·lecció discogrà­fica pròpia: Premi Espai Ter de música, que inclourà la proposta guanyadora de cada nova edició. Des de l’Espai Ter felicitem el grup In Crescendo, escollits per al primer Premi Espai Ter (2018), i al músic Jordi Molina, per haver apadrinat el projecte i guiar-lo a nivell artístic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

9 + 17 =