Festa Major 2014

19.08.2014

Ja la tenim aquí! La Festa Major en porta alguns espectacles a l'Auditori Teatre Espai Ter. La companyia Les tres germanes (L3G) ens porta la representació d'Hiven. Nascuda en plena crisi econòmica, cultural, moral i vital, aquesta companyia la formen, Jaume Amatller 'Notxa', Albert Vilar i Carles Xuriguera. Hivern és una comèdia amb aires dramàtics en 3 actes dirigida per Carles Xuriguera.
A començaments del s. XXI, en un taller ruïnós i desmanegat dos germans fabricaven boles del món. Tenien crèdit i el seu treball era senzill i ben pagat. Tot semblava que anava bé fins que la crisi va fer parar les màquines i les seves esferes terràqüies van deixar de girar. El món representat en les seves boles ja no existeix. Vaguen perduts en una realitat absurda, entre fantasmes d'un passat que no els deixa avançar i un present que no entenen. Malgrat tot mantenen una llum petita per evitar el final.
  El grup Montgrí Dansa actuarà amb la música en directe de la cobla Mil·lenària - Fidelíssima Vila de Perpinyà i la direcció musical de Jordi Núñez (primera part) i Joan Lluís Moraleda (segona part) i la coreografia de Sebastià Vilanou. "Aires de la Terra" consta de dues parts. En la primera, una sèrie de danses ens traslladen a diferents indrets dels Països Catalans. En la segona, contemplarem el ballet en un acte inspirat en la narració de Victor Balaguer Lo comte Arnau.

Notícies