‘És un plaer que la GIOrquestra estreni a l’Auditori Teatre Espai Ter’

01.04.2014

‘És un plaer acollir a l’Auditori Teatre Espai Ter Michael Andreas Haeringer i a la GIOrquestra en l’inici de la seva gira el proper 27 d’abril’, assegurava l’alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Cordón, en la presentació que s’ha fet aquest matí a la Diputació de Girona del concert que obrirà la gira. El concert forma part de la programació estable de l'Auditori Teatre Espai Ter.

A la presentació hi han assistit també la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, Núria Bosch, el director de la GIOrquestra, Miquel Sabater; el vice president segon de la Diputació de Girona, Xavier Soy, la regidora de l’Ajuntament de Girona, Marta Madrenas, el regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Olot, Josep Berga.

‘El Petit Mozart’ s’enquadra dins dels actes de la programació fins a juny de l’Auditori Teatre Espai Ter. L’alcalde de Torroella ha volgut destacar la presència de la GiOrquestra en aquesta programació, sobretot tractant-se com és el cas d’un equipament molt jove, amb poc més de 8 mesos de funcionament i ha agraït el suport de la Diputació de Girona per ajudar a que actes com aquest es facin realitat.

Notícies