Els Amics de les Arts inauguraran el Festival Harmonies

14.03.2014

Els Amics de les Arts seran els encarregats de fer el concert inaugural de la segona edició del Festival Harmonies que organitza l’Auditori Teatre Espai Ter, de Torroella de Montgrí, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí i l’Olivar20. El concert està previst per les 10 de la nit del 10 de setembre als Jardins de John Lennon. El preu de l’entada serà de 25 € i es podencomprar a la plana web de l’Espai Ter (www.espaiter.cat).

El director de l’Auditori Teatre Espai Ter, Antoni Roviras ha destacat que ‘el festival Harmonies, amb aquest concert de la Diada s’obre encara més a Torroella amb la utilització dels Jardins de John Lennon com un nou escenari dins el marc del festival ‘Harmonies’. Amb aquesta incorporació, el festival Harmonies es desenvoluparà a tres espais diferents de la vila: els Jardins de John Lennon, l’Auditori Teatre Espai Ter i les converses amb artistes a La Sala’.

Els organitzadors d’Harmonies han explicat que s’està treballant per completar la programació de la segona edició del Festival Harmoníes, previst per la tardor i l’hivern vinents. En aquest sentit, han dit que encara no s’ha concretat el nom del grup o del cantant que acompanyarà els Amics de les Arts en el concert de la Diada però que es podria tancar ‘en les properes setmanes’.

Després de convertir-se en una de les més fermes realitats de l’escena del nou pop fet a Catalunya, Els Amics de les Arts tornen amb força aquest 2014. Amb un nou treball que es publicarà l’abril vinent amb el títol ‘Només d'entrar hi ha sempre el dinosaure’ i una esperadíssima gira de presentació que els retornarà als escenaris amb l'ambient de les grans ocasions.

‘Només d'entrar hi ha sempre el dinosaure’ és el quart disc d'un dels grups de referència de l'actual escena musical. Anteriorment ja ens van captivar amb els seus treballs anteriors, des del seu aclamat debut, el multipremiat i supervendes ‘Bed & Breakfast (2009)’ a ‘Espècies sense catalogar’ i ‘Tenim dret a fer l'animal’. Els Amics de les Arts el formen Joan Enric Barceló, a les veus i a la guitarra; Eduard Costa, a les veus, moog, xilòfon i melòdica; Ferran Piqué, a les veus, la guitarra i les bases; Dani Alegret, a les veus i al piano i Ramon Aragall, a la bateria.

El festival ‘Harmonies Festival de Música i d’Arts Escèniques’ combina les iniciatives artístiques de qualitat d’entitats o agrupacions d’àmbit local o comarcal amb propostes d’èxit contrastat a Catalunya per convertir-se en un aparador en la difusió de la música i les arts escèniques. També vol ser una eina de promoció per al treball de creació de qualitat que duen a terme moltes entitats i associacions locals de les comarques gironines. En la seva primera edició, ‘Harmoníes’ va aconseguir un 68% d’ocupació, amb uns 4.000 espectadors.

Notícies