Els Amics de les Arts enceten Harmonies

13.08.2014

concert de la Diada serà el tret de sortida de la segona edició del Festival Harmonies. Els Amics de les Arts en seran els grans protagonistes amb la presentació del seu darrer treball discogràfic. I, a més, en el mateix concert també es podrà sentir a Cesc Freixas, que també ens portarà la seva darrera creació musical. Aquest concert es farà als Jardins John Lennon. La companyia d'Antonio Díaz, que el juny passat va portar 'La Gran Ilusión' a Torroella en el marc de Fimag2014, farà la darrera representació de 'La asombrosa historia de Mr. Snow', a l'Espai Ter. Serà un segon passi que s'afegeix al ja previst pel 27 de setembre a les 6 de la tarda. Així, l'última representació de 'La asombrosa historia de Mr.Snow' serà el mateix dia 27 de setembre a les 10 de la nit.
Brams, a la primera part, versiona cançons seves en format acústic i, a la segona, se'ls afegeix una banda formada per alumnes de l'Escola Municipal de Música de Torroella (EMMT) amb instrumentistes de vent i percussió, dirigida per Adrià Bauzó.
Emma Vilarasau es posa sota les ordres de Sergi Belbel a 'Els dies felicços' per ser Winnie, el personatge de Beckett que potser expressa millor la tenacitat vital davant la fragilitat i el pas del temps.
Marcel Tomàs un dels millors actors còmics del país presenta el seu espectacle en solitari Hotot. Un espectacle d'humor total, imprevisible i sorprenent, guanyador del Premi Unnim de Teatre d'enguany.
Cançó d’amor i de guerra és una opereta ambientada en el 1793, en els convulsos anys de la Revolució Francesa, que té el clam a la llibertat com a fil conductor i amb una història d’amor que ens endinsa en un món en canvi constant.
La Bressola de Nadal va ser una producció del Grup Enderrock i els Amics de la Bressola amb la direcció musical del músic, compositor i professor de l’Escola Municipal de Música de Torroella de Montgrí, Xavi Lloses, que es va presentar al Palau de la Música l’any 2010.
El Mag Xule combina l’espectacle més visual dedicat, sobretot, als infants i que fa que visquin durant tot l’espectacle immersos en un món de fantasia, amb una sèrie de jocs en què els adults participen i cooperen amb el mag.
Tancarem la proposta d'Harmonies amb Cèlia Pallí.

Notícies