El Festival i la Festa Major a l’Auditori Teatre Espai Ter

L’Espai Ter ha acollit per primera vegada el Festival de Torroella, amb un total de 14 concerts, i s’ha convertit en un espai important per a la Festa Major acollint l’obra de teatre Per la ment, de la companyia Teló Esquinçat i la inauguració de l’espectacle de dansa Temps i llegenda, de l’Associació Sardanista Continuïtat.

Cal destacar les bones sensacions acústiques de l’equipament. El pianista Joaquín Achucarro comparava en el seu parlament, l’efecte que ha tingut el Museu Guggenheim per a Bilbao, amb el que tindrà l’Espai Ter per a Torroella de Montgrí. Diferents periodistes ja han batejat l’Auditori com a caixa de música. Els comentaris són que disposem d’un dels millors auditoris, acústicament parlant, de Catalunya.

Tot aquest treball no hagués estat possible sense les inversions que s’han dut a terme tot just al primer semestre de l’any: la petxina acústica, la construcció de la graderia, el projecte acústic de la sala…A poc a poc, el Pla Director de l’Auditori Teatre Espai Ter es va portant a terme.

Estigueu atents a la programació de tardor-hivern que posarem a les vostres mans a partir de la setmana vinent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

eighteen − 2 =