Concert solidari amb The Gospel Viu Choir

18.02.2014

The Gospel Viu Choir és l’impulsor del projecte Gospel sense fronteres en benefici d’institucions i ONG's que treballen per una societat amb menys diferències socials i més integració humana. The Gospel Viu Choir es presenta en concert a l'Auditori Teatre Espai Ter de Torroella de Montgrí per primera vegada en un concert organitzat per la Fundació Oncolliga Girona amb la col·laboració dels ajuntaments de Torroella de Montgrí i de Bellcaire d'Empordà, juntament amb el Cor Malodes.

The Gospel Viu Choir, és una formació composada per 90 cantants, 5 músics, 1 dancer i 1 director, l'energia i la força d'aquesta jove formació de l'escena catalana són part d’un estil propi i característic, marcat pel bon ús de la tècnica vocal i coral, per uns ritmes vius i treballats i, alhora, per una assimilació del context històric i humà que impregna la música gospel.

The Gospel Viu Choir ha actuat al Festival Internacional de la Porta Ferrada, al Dom Festival, al Festival Internacional de Jazz de Teruel, al Gran Teatre del Liceu, a L'Auditori, al Palau de la Música Catalana i a l’Auditori de Girona, entre d’altres. Aquest formació va néixer el 2004 de la mà de Moisès Sala, fundador i director del projecte. Parlar de The Gospel Viu Choir és parlar de molt més que de gospel. És parlar de formació, de tallers i sobretot de solidaritat, de lluita contra la injustícia, la discriminació i la desigualtat. Aquest és un concert solidari els beneficis del qual aniran destinats íntegrament a la Fundació Oncolliga de Girona.

Notícies