Compra d’entrades del Sopar popular de la Festa Major, per internet

05.08.2014

[caption id="attachment_301" align="alignright" width="526"] Disposició de les taules i estat del nombre de tiquets venuts fins el dia 5 d'agost.[/caption]

Una de les novetats del Sopar popular de la Festa Major d’aquest any, que se celebrarà el 24 d’agost a les 10 de la nit, és que el tiquets es poden comprar a través del sistema de venda d’entrades per Internet de l’Espai Ter. En cas de mal temps, el Sopar popular es portaria a terme a l'interior de l'Espai Ter amb una distribució diferent, però mantenint la numeració de les localitats adquirides.

En el marc del tradicional Sopar popular per la Festa Major, als Jardins John Lennon, hi haurà el Pregó de la Festa Major. El sopar serà amenitzat amb l'actuació de la Big Band de l'Escola Municipal de Música de Torroella de Montgrí. Hi haurà cremat a càrrec de la Penya Barcelonista Montgrí i Comarca.

A part de la venda per Internet, també es poden comprar presencialment

- A Casa Pastors, de dilluns a divendres de 10 a 13h del matí (en exclusiva els dies 30 i 31 de juliol i 1 d'agost)

- A l'Auditori Teatre Espai Ter, de dilluns a divendres de 10 a les 13h.

- A l'Oficina de Turisme de l'Estartit, de dilluns a divendres de 9 a 13h i de 16 a 18h. Dissabtes i diumenges de 10 a 14h.

El preu del tiquets és de 12 € (menors de 10 anys: 8 €) i el sopar l’organitza el Rugby Club Senglars i Ajuntament de Torroella de Montgrí.

Notícies