Comencen les activitats educatives

11.02.2014

[caption id="attachment_123" align="alignright" width="300"] L'espectacle 'Minimón' va obrir el divendres, 7 de febrer, les activitats educatives a l'Espai Ter. Foto: Fidel Torrent/Espai Ter.[/caption]

Divendres passat van començar les activitats educatives del curs 2013-14. Per l'Espai Ter hi passaran 3.352 alumnes de diferents escoles del Baix Ter i de l’Alt Empordà. L’oferta educativa la formen 5 obres de teatre, dues audicions musicals i un espectacle de dansa i, en total, es faran 14 sessions, 7 de les quals de teatre i 7 més de música i dansa. A les propostes de teatre hi participaran 1.782 escolars i a les de música i dansa 1.570.

S'han obert aquestes activitats amb l’espectacle de dansa ‘Minimón’, destinat a les escoles bressol i d’educació infantil (de P3 a P5) i és previst que aquest dijous, 13 de febrer es faci l’audició ‘Tubs i tubes’, destinada als alumnes de cicle inicial i mitjà (de 1er a 4rt). L’apartat musical es clourà el 28 de febrer amb ‘S’ha acabat el bròquil’, per als alumnes de cicle superior (5è i 6è). El teatre comença el 14 de març amb ‘Tut-tururut...la princesa!, per a les escoles bressol i d’educació infantil. ‘Somiatruites’ es representa el 21 de març per als alumnes de cicle inicial mentre que ‘La lluna d’en Joan’ està prevista pel 28 de març i va destinada al cicle mitjà. El 2 d’abril es representa ‘Els ninots estrambòtics del doctor Ripseu’, per als alumnes d’ESO i el 4 d’abril es tanca el cicle amb ‘En Joan sense por’ per als escolars de cicle superior. Aquest any és la primera vegada que la campanya de teatre, que organitzava l'Ajuntament, i la de música, que organitzava Joventuts Musicals, s'agrupen en una de sola i amb la incorporació de la dansa. Enguany es compleixen 20 anys des de que es van iniciar les campanyes de teatre i música a les escoles. En aquesta edició hi passaran alumnes de totes les escoles de Torroella de Montgrí i l'Estartit i els de les tres escoles de la ZER Montgrí d’Albons, Bellcaire i Ullà, i les escoles Quermany, de Pals; Francesc Cambó, de Verges; l’escola de Sant Jordi Desvalls, l’escola l’Olivar Vell d’Esclanyà i l’escola d’Avinyonet de Puigventós (Alt Empordà).

Trobareu més informació a l'apartat del servei educatiu de l’Auditori Teatre Espai Ter .

Notícies