Cesk Freixas acompanyarà Els Amics de les Arts inaugurant el festival Harmonies

09.04.2014

Cesk Freixas acompanyarà Els Amics de les Arts en el concert inaugural de la segona edició del Festival Harmonies que organitza l’Auditori Teatre Espai Ter, de Torroella de Montgrí, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí i l’Olivar20. El concert està previst per les 10 de la nit del 10 de setembre als Jardins de John Lennon. El preu de l’entada es de 25 € i es poden comprar a la plana web de l’Espai Ter (www.espaiter.cat).

Precisament dilluns passat es va fer públic el vídeo promocional del nou treball de Cesk Freixas, ‘Protesta’, que es posarà a la venda el proper 6 de maig i hi ha previst el primer concert de presentació pel proper 23 de maig a la sala Music Hall de Barcelona. I ahir, els Amics de les Arts van presentar el seu darrer treball. El director de l’Auditori Teatre Espai Ter, Antoni Roviras ha destacat que ‘amb la incorporació de Cesk Freixas al concert inaugural del festival Harmonies, juntament amb els Amics de les Arts, creiem que aconseguim un cartell molt atractiu i molt potent de cara al concert de la Diada’.

Cesk Freixas (Sant Pere de Riudebitlles, 1984) va iniciar la seva activitat com a cantautor el 2004. Des d'aleshores, i fins a dia d'avui, ha editat quatre treballs discogràfics i ha dut a terme més de 1.000 actuacions. El març de 2013, va rebre el reconeixement del públic, guanyant 3 Premis Enderrock per votació popular al millor artista, millor disc i millor directe de cançó d'autor i aquest 2014 també ha obtingut el premi a la millor cançó, juntament amb Miquel Abras pel tema ‘L’Empordà se’ns crema’. El novembre de 2013, Cesk Freixas publica el seu primer llibre, Paraules per a Gaetà, a través de la cooperativa editorial Tigre de Paper. La discografia de Cesk Freixas arrenca el 2004 amb ‘Maqueta’, i posteriorment publica ‘Set voltes rebel’ (Bullanga Records, 2005), ‘Les veus dels pobles lliures’ (autoeditat, 2006), ‘El camí cap a nosaltres’ (RGB Suports, 2007), ‘La mà dels qui t'esperen' (Temps Record, 2010) i 'Tocats pel foc' (Temps Record, 2012).

El festival ‘Harmonies Festival de Música i d’Arts Escèniques’ combina les iniciatives artístiques de qualitat d’entitats o agrupacions d’àmbit local o comarcal amb propostes d’èxit contrastat a Catalunya per convertir-se en un aparador en la difusió de la música i les arts escèniques. També vol ser una eina de promoció per al treball de creació de qualitat que duen a terme moltes entitats i associacions locals de les comarques gironines. Actualment s’està treballant per acabar de tancar la programació de la propera edició del festival.

Notícies