Benvinguts a Fimag2014

04.06.2014

La Gala Internacional, que es farà divendres al vespre, és una novetat d’aquest 2014. Serà presentada pel Mag Selvin, Premi Fimag 2014 amb el seu toc d'humor, màgia i ventrilòquia, l'argentí Eduardo Galeano ens sorprendrà amb el seu impressionant espectacle de manipulació de cartes. El belga Sébastian Dethise fusiona de manera increïble el malabarisme i la màgia amb coloms. Raul Black no deixarà indiferent a ningú amb el seu número de grans il·lusions. Xavier Tapias ens captivarà amb una gran exhibició amb màgia d'invenció. I per acabar, el toc d'humor amb Karlus amb un gran show de màgia còmica.

Al final de la Gala podrem gaudir d'un petit aperitiu i copa de cava que podrem compartir tot fent-nos fotos amb els artistes, servit pel Restaurant Portal de Mar.

Diumenge a les 5 de la tarda, a les 8 del vespre i dilluns a les 5 de la tarda hi ha ‘La Gran Ilusión’, amb Antonio Díaz, el Mago Pop. L'espectacle té un bon nombre de jocs nous i mai vistos abans en un escenari. En lloc de fer màgia amb conills i coloms s'utilitzen smartphones i tablets. La màgia de prop es combina amb les grans il·lusions. Entre els trucs més espectaculars hi ha un homenatge a Regreso al futuro. A 'La gran ilusión' també intervenen els actors Josep Maria Pou i Emma Vilarasau i el cantant i actor Joan Dausà. Els tres participen en els vídeos que es projecten durant el xou.

També hi ha altres propostes per aquest cap de setmana llarg de màgia: la Gala de mags joves, la màgia solidària divendres a plaça, la màgia als aparadors, la màgia als bars i restaurants, als carrers, a les places, els tallers, el cinema...Teniu tot el programa a www.fimag-magia.com

Si voleu anar a les visites guiades, dijous 5 de juny, de 7 a 8 del vespre, recordeu que cal que feu la vostra reserva al Museu de la Mediterrània: 972 75 51 80 (places limitades) i que els preus són per als adults: 5€, per als nens fins a 12 anys: 3 € i per als menors de 5 anys: gratuït.

Si voleu anar al Magic, Food & Drinks, el divendres, 5 de juny, a les 2/4 de 10 de la nit, cal que reserveu al Restaurant Entreplat's: 972 75 72 52 (places limitades) el preu és de 35€.

Si el que voleu és anar a la Màgia Golfa, divendres i dissabte, a la Sala, a 2/4 de 12 de la nit. L’entrada només costa 5 € i l’heu de comprar a partir d’una hora abans de que comenci l’espectacle.

Notícies