Antonio Díaz, Brams + EMMT i Els dies feliços, el cartell d’aquest setembre i octubre

CARTELL-SET-OCT-toniAntonio Díaz i Fimag porten l’última representació de ‘La asombrosa historia de Mr. Snow’, a Torroella de Montgrí. La companyia d’Antonio Díaz, el Mago Pop, va ser el juny passat a Fimag per representar a l’Espai Ter ‘La Gran Ilusión’ durant la Fira de Màgia al Carrer i ara farà el comiat de Mr. Snow a Torroella, amb dues representacions finals, el dia 27 de setembre, a les 6 de la tarda i a les 10 del vespre. Darreres entrades a la venda!

No us perdeu Brams, el proper 4 d’octubre, un espectacle ideat per Brams, una banda de rock català amb una àmplia trajectòria a l’esquena. A la primera part, versions en format acústic del mateix grup. A la segona part, se’ls afegeix una banda formada per alumnes de l’Escola Municipal de Música de Torroella, amb instrumentistes de vent i de percussió, dirigida per Adrià Bauzó, que els acompanya per executar alguna de les seves cançons més emblemàtiques.

Emma Vilarasau es posa sota les ordres de Sergi Belbel per ser Winnie, el personatge de Beckett que potser expressa millor la tenacitat vital davant la fragilitat i el pas del temps. Els dies feliços és la petita història d’una dona poderosa, optimista i vital, que viu empresonada, primer fins a la cintura i després fins al coll, dins una muntanyeta de terra. La grandesa de Beckett va consistir a mostrar la immensa humanitat dels personatges, la lluita per aconseguir un món millor, malgrat l’adversitat inqüestionable de l’entorn. Compreu les entrades aquí!

T’agrada el teatre? Amb la compra anticipada de les tres obres de teatre programades dins el Festival Harmonies pots estalviar-te un 15% del cost total de les entrades.
+3 Teatre inclou: Els dies feliços de Samuel Beckett, Hotot de Marcel Tomàs i Cançó d’amor i de guerra, de la companyia +Sarsuela. Consulta les condicions.

Aquesta entrada ha estat escrita dins la categoria .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

one + 15 =