A Hotot, ‘cada espectacle és únic i irrepetible'

25.03.2014

Existeixen uns conills nans que pertanyen a una raça anomenada Hotot, resultant de creuar conills alemanys i holandesos. Són tranquils, però tenen caràcter i són imprevisibles, capaços de sorprendre. Marcel Tomàs (Cascai), un virtuós del gest còmic ens presentarà 'Hotot', un espectacle d’humor també imprevisible i sorprenent, un cabaret modern que és un pas més en l’evolució del seu projecte artístic, després del solo Zirocco, que ha portat arreu del país i de l’Estat.

'Hotot' s’ha representat al festival Temporada Alta però també ha estat a llocs com Sevilla, Saragossa o Palma i va rebre el premi Unimm de Teatre, dotat amb 6.000 €. Marcel Tomàs assegurava a El Club Express que els agrada definir Hotot 'com un cabaret modern pel fet que l’espectacle és una barreja de teatre gestual, titelles, audiovisual, números de clown de pista, petits monòlegs, música'.

Assegura que ‘el personatge desplega tot el seu repertori dalt de l’escenari. És com una partitura de jazz en la que hi ha una base fixa, que és l’estructura de l’espectacle per sobre de la qual em permet improvisar, entrar i sortir de l’espectacle, trencar la quarta paret, jugar amb el públic. És un format que em dóna molta llibertat i en el que em sento molt còmode i fa que cada funció sigui única i irrepetible’.

A 'Hotot',Tomàs torna a ser sol a l’escenari, en aquesta ocasió mostra la vessant de showman, de mestre de cerimònies, explotant la seva gran capacitat de connectar amb el públic a través d’un humor tendre, poètic i desvergonyit.

Notícies