3, 2, 1, 0 Comença l’espectacle. Neix la pàgina web de l’Espai Ter

Un espai al vostre servei.

Us donem la benvinguda a la pàgina web de l’Auditori Teatre Espai Ter, l’altaveu de l’activitat de l’equipament i, d’altra banda, una eina concebuda al servei d’un projecte que ja s’ha fet realitat. Es tracta de tot un repte per a l’equip que tenim el privilegi de treballar-hi.

Naixem amb la voluntat de ser un servei a la ciutadania, amb dues línies de treball molt clares: l’activitat cultural, amb la música i les arts escèniques; i la promoció del territori, a partir de fires i congressos. Som un equipament que respon a una gran diversitat d’activitats i que pensa també en les diverses necessitats dels ciutadans i de les ciutadanes del segle
XXI. Ens agradaria ser un centre al servei de la ciutadania, la vostra segona casa. Teniu la possibilitat de deixar-nos les vostres dades en l’apartat “Estigueu informats!”, per tal que us comuniquem la programació de l’Espai Ter.

L’obertura d’aquest canal de comunicació s’emmarca en el procés de finalització de les obres que permetran convertir l’Espai Ter en auditori i teatre. Aquestes noves instal·lacions s’inauguren el proper diumenge, 14 de juliol, a les 12 del migdia. L’acte comptarà amb la presència de l’Honorable Senyor Ferran Mascarell i Canalda, conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Després de l’acte inaugural, l’Orquestra Empordanet de l’Escola Municipal de Música farà una audició i, en acabar, es convidarà tots els assistents a una copa de cava.


Us hi esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

sixteen + 5 =