facebookgoogle+twitterblog
Entrades

Venda d'entrades

Web

- Comprar entrades Programació Estable Auditori Teatre Espai Ter
- Compra entrades FIMAG17

Compra la teva entrada a qualsevol hora i sense cues. Te la podràs imprimir en paper o portar-la al mòbil i venir directament a veure l’espectacle. Aquest servei té un cost de 0,50€ per a cada entrada.

Punts de venda - Entrades anticipades

- A l'Auditori Teatre Espai Ter, dilluns, dimecres i divendres de 11 a les 13h.
- A l'Oficina de Turisme de l'Estartit: 
De l'1 de març al 31 d’octubre: de dilluns a divendres de 9 a 13h i de 16 a 18h. Dissabtes i diumenges de 10 a 14h.
De l'1 de novembre al 28 de febrer: dilluns a divendres de 9 a 17h. Dissabtes i diumenges de 10 a 14h.
- A la taquilla, una hora abans de l'espectacle, en el cas que quedin entrades a la venda.

Més informació a l’Auditori Teatre Espai Ter - Tel. 972 75 50 03 - Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Informació legal:
Ajuntament de Torroella de Montgrí, Plaça de la Vila, 1 de Torroella de Montgrí (CP 17257) CIF P-1721200-B.

Abonament T5

Abona’t a la T5
Si ets seguidor incondicional de l'Espai Ter i vens habitualment a veure els espectacles de la programació estable, et proposem que adquireixis l'Abonament T5, on pots escollir 5 espectacles d'un llistat de 10.

Per només 50 € gaudiràs de 5 espectacles amb uns descomptes extraordinaris !
 01 T 5 930x285 px
(El nombre d'entrades disponibles de cada espectacle dins d’aquest abonament és limitat. En funció de cada espectacle les butaques disponibles són de zona: Peu Pla / Graderia /Balcó o Amfiteatre)

L'Abonament T5 escollir 5 espectacles de 10:
- "Assaig T4", Tràfec Teatre. Premis BBVA. Dissabte 25 de març (21 h)
- Barcelona Gipsy Balkan Orchestra. Trobades de Música. Dissabte 1 d’abril (21 h)
- “La banda del Teflón”, Cascai Teatre. Dissabte 8 d’abril (21 h)
- Jove Orquestra Nacional de Catalunya i Sergey Malov. Dimecres 12 d’abril (21 h)
- “El cafè de l’Havana”, escadors de l’Escala i Port Bo. Diumenge 7 de maig (19 h)
- “L’Electe”, Ramon Madaula i Roger Coma. Divendres 12 de maig (21 h)
- The Gospel Viu Choir, “Reload”. Dissabte 20 de maig (21 h)
- Espectacle inaugural Fimag. Divendres 9 de juny (22 h)
- Gala Internacional Fimag. Dissabte 10 de juny (17 i 21.30 h)
- Espectacle principal Fimag. Diumenge 11 de juny (17 i 20.30 h)

Paquet Orquestres


L’Espai Ter enceta aquest 2017 un cicle pensat per a totes aquelles persones a qui agrada escoltar la música de les grans orquestres que ens han fet ballar i que han interpretat les cançons de les nostres vides. Al cicle Grans Orquestres volem traslladar la música del concert de Festa Major en un espai únic i molt especial, de gala: l’Auditori Teatre Espai Ter, un dels auditoris que millor sonen de Catalunya, amb la voluntat de fer un petit homenatge a les grans orquestres històriques del nostre país.

 05 Pack2 930x285 px
Us oferim un PAQUET Orquestres que inclou 2 concerts d'orquestres de renom, per només 20 €.
 - Concert amb l'Orquestra Montgrins. Dissabte 28 de gener a les 19.30 h
- La Principal de la Bisbal, "En Clau d'Orquestra". Dissabte 11 de març a les 19.30 h  
(Zones: Peu Pla, Graderia i Balcó).

Descomptes i promocions

Descomptes*

 • Nens i nenes de 0 anys a menors de 3 anys - Gratuït
  (Aquests nens i nenes no tenen dret ha ocupar cap localitat o butaca, es sentaran a la falda dels seus pares)
 • Menors de 25 anys d’edat i Majors de 65 anys - 25% de descompte.
  (cal acreditar-ho presencialment, només amb la compra d'entrades anticipades en els punts de venda o el dia de l’espectacle a taquilla de l'Auditori Teatre Espai Ter)
 • Persones en situació d’atur - 25% de descompte
  (cal acreditar-ho presencialment, només amb la compra d'entrades anticipades en els punts de venda o el dia de l’espectacle a taquilla de l'Auditori Teatre Espai Ter)
 • Persones amb diversitat funcional - 25% de descompte
  (online, punts de venda i taquilla)
 • Socis llars de jubilats - 50% de descompte (El Recer de Torroella de Montgrí i el Bellracó de l’Estartit).
  Cal acreditar-ho presencialment amb carnet de soci, només amb la compra d'entrades anticipades en els punts de venda de l'Auditori Teatre Espai Ter). Només vàlid pels espectacles programats i organitzats per l’Ajuntament de Torroella de Montgrí a l’Auditori Teatre Espai Ter dins la programació estable de setembre 2016 a gener del 2017.
 • Membres Club TR3SC:
  • 25% de descompte. Limitació de 2 entrades per carnet normal i 4 entrades carnet familiar (online, punts de venda i taquilla)
  • 50% de descompte. Espectacles de música. Entrades limitades només mitjançant la web del TR3SC
 • Socis Club Nàutic Estartit - 25% de descompte en els espectacles acordats.
  (online, punts de venda i taquilla)
 • Socis Giropoma Costa Brava - 25% de descompte en els espectacles acordats.
  (online, punts de venda i taquilla)
 • Membres Escola de Música de Torroella de Montgrí - 25% de descompte en els espectacles de Música acordats. 
  (online, punts de venda i taquilla)
 • Socis Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí - 25% de descompte en els espectacles de Música acordats. (online, punts de venda i taquilla)

*Els descomptes no són acumulables. I no són compatibles amb els abonaments o promocions.

Promocions*

 • Club del Subscriptor diari El Punt Avui - 2x1 (reserva les teves entrades mitjançant el servei del Club del Subscriptor). Aquestes localitats no poden ser escollides pel client i seran assignades per l’Auditori Teatre Espai Ter, sempre en un lloc adequat, en funció de l’aforament disponible. Es recolliran i pagaran a taquilla el mateix dia de l’espectacle.

*Les promocions són limitades i no acumulables a cap descompte. Els clients que optin per aquesta promoció no podran seleccionar les seves localitats.

Xec regal

Regala cultura, regala felicitat! (Mostrar més informació)

Des de l’Auditori Teatre Espai Ter us proposem sorprendre a les persones que us estimeu amb el millor regal que els podeu fer: regalant-los un moment de felicitat gaudint d’un concert, d’una obra de teatre, d’un espectacle d’arts escèniques... sempre hi ha un motiu per sorprendre, d’una manera original a algú que apreciem: un aniversari, una celebració, una diada senyalada, les festes de Nadal...

Possibilitat d'adquirir Xecs regal de 20 €, 30 € i 50 €

Només amb la compra online i als punts de venda. No pot adquirir-se, n'hi bescanviar-se el mateix dia a la taquilla de l'espectacle.

Nota: els xecs regal no són bescanviables per a Temporada Alta, ni per espectacles que organitzin altres entitats o que es venguin a través d'un sistema de vendes aliè al de l'Auditori Teatre Espai Ter.

Aforament i zones Auditori Teatre Espai Ter

Planol aforament

L'adquisició d'una entrada per un espectacle suposa l'acceptació de les següents condicions:


 • L’entrada disposa de diferents mesures de seguretat. Cada codi és únic i permet un únic accés. L'Organització no garanteix la seva autenticitat si no ha estat adquirida en als punts oficials de venda. Tota entrada esmenada, trencada, sospitosa de falsificació o adquirida il·lícitament autoritzarà a l'Organització a privar l'accés al portador. Així mateix, el portador de l'entrada perdrà els seus drets al sortir del recinte. En el cas d'haver aplicat un descompte a la compra de l'entrada, l'Organització requerirà l'acreditació del mateix per poder accedir al recinte.
 • Una vegada adquirida l'entrada no serà canviada, ni el seu import retornat, excepte per cancel·lació de l'esdeveniment. En aquest cas l'Organització es compromet a la devolució de l'import d'aquesta entrada.
 • Es prohibeix filmar o enregistrar aquest espectacle. Igualment, és prohibit l'ús del flash, així com l'entrada al recinte amb qualsevol objecte o producte que l'Organització consideri perillós. No és permès entrar menjar i beguda al recinte.
 • És reservat el dret d'admissió. El portador autoritza a l'Organització a efectuar, d'acord amb la Llei, les revisions o registres de persona i tinences per tal de verificar que es compleixen les condicions de seguretat.
 • No es permet entrar a la sala un cop començat l'espectacle. (Les persones que arribin tard a un espectacle no podran accedir a la sala fins que hi hagi un moment adequat durant la representació i el/la cap de sala ho indiqui. El fet d'arribar tard pot implicar que no pugueu accedir als seients establerts a les entrades numerades: si és possible, se us ubicarà en un altre lloc. Per altra banda, depenent de la configuració de l'esdeveniment, o en aquells espectacles on no hi ha cap pausa no es podrà accedir a la sala un cop la representació hagi començat).
 • Cal conservar l'entrada fins a la sortida del recinte.
 • L'Organització es reserva el dret de modificar el programa de l'espectacle.

Política de preus

Informar als nostres clients que normalment hi haurà dues tarifes de preus pels espectacles: anticipada i taquilla. les entrades a taquilla sempre tindran un preu més elevat. El motiu és que volem fomentar la compra d'entrades anticipades, ja sigui via web que està operativa les 24h del dia o els nostres punts de venda presencials a Torroella de Montgrí i l'Estartit.

Puntualitat

Informar als nostres clients que els espectacles i esdeveniments comencen a l'hora fixada segons la programació. Per aquest motiu els preguem que assisteixin als espectacles amb el temps necessari. La taquilla és oberta sempre 1 hora abans de l'inici de lespectacle

Com a senyal de respecte als artistes i al públic, les persones que arribin tard a un espectacle no podran accedir a la sala fins que hi hagi un moment adequat durant la representació i el/la cap de sala ho indiqui. El fet d'arribar tard pot implicar que no pugueu accedir als seients establerts a les entrades numerades: si és possible, se us ubicarà en un altre lloc. per altra banda, depenent de la configuració de l'esdeveniment, o en aquells espectacles on no hi ha cap pausa no es podrà accedir a la sala un cop la representació hagi començat.

Servei de bar

Tastets del Ter oferirà un servei de bar a l'Auditori Teatre Espai Ter.

Tastets del Ter és un projecte pilot formador, liderat per l'Associació Activa't Torroella, amb la intenció de "deixar tastar" la restauració als joves que hi tinguin vocació.

Els joves residents a l'Empordà d'entre 16 i 25 anys que sol·licitin entrar en el projecte de voluntariat tindran l'oportunitat, durant uns mesos, de formar-se i adquirir habilitats sobre les necessitats reals de les pràctiques en el món de la restauració. Així mateix, els restauradors podran observar les habilitats de futurs treballadors en aquest àmbit.

El servei de bar s'oferirà a tots els esdeveniments de l'Auditori Teatre Espai Ter. S'iniciarà a partir d'una hora abans de cada esdeveniment i es tancarà 15 minuts desprès de finalitzar l'esdeveniment. També, hi haurà servei de bar si l'activitat té previst fer mitja part.

El bar oferirà uns tastets gastronòmics propis de l'alimentació mediterrània, amb productes frescos de temporada i de producció local.

Propers esdeveniments

newsletter

Segueix-nos al Twitter!

RT @AjTorroella: Us agrada la música d' #orquestra? Doncs no us perdeu #Concert de l'Orquestra #Montgrins a l' Auditori @EspaiTer https://t…
RT @massisprodarts: Tots convidats a l'estrena del nou disc del @GrupManel a @EspaiTer per primer cop en format obert i peu dret!! https://…
RT @AjTorroella: Ja saps que aquest cap de setmana tenim el #FiraRebaixes a l' @EspaiTer ? https://t.co/pNzjUPSFfM

Cercador web